DIALYSE - BENIDORM *** NACHT DIALYSE MOGELIJK***

 

Taal                   Nederlans, Spaans, Engels, Duits

Mogelijkheid      gedurende het hele jaar

Werkdagen         elke dag behalve zondag

                          ma/woe/vrij 09.00 & 15.00 uur

                           di/do/za   09.00 uur

Groepsdialyse    3 shiften per dag begin om 07.00 uur

Machine             13 machines waarvan 1Hep C in gescheiden ruimte Fresenius 4800

                           enkel naalds, en dubbel naalds HD

Faciliteiten          Tv en airco

Bijzonderheden  Het kliniek is alleen bestemd voor dialysevakantie met individueel aandacht

Extra's                ontbijt & snacks

Ligging               Costa Blanca

Vervoer               u zal van uw hotel worden opgehaald   

 

Een gastvrije omgeving waarin u zich helemaal thuis voelt. De sfeer, inriching en aankleding van onze locatie dragen in sterke mate bij aan een aangenaam verblijf! Het perfect georganiseerde aanbod van dialysebehandeling en verblijf kunt u worden aangesloten op úw mogelijkheden en wensen. Het hemodialyse (kunstnierbehandeling) gelegen op een centrale locatie in Benidorm maakt het mogelijk om vlakbij uw hotel of verblijf te dialyseren. U verliest dus geen tijd met reizen en kunt daardoor volop genieten van de uren die u elke dag heeft om tegelijkertijd van de vakantiesfeer te proeven. Hier voelt u zowel lichamelijk als geestelijk goed. U kunt dan ook op de beste zorg rekenen.

Het centrum volgt doorlopend wetenschappelijk onderzoek en vooruitgang, waardoor wij elke innovatie binnen de dialysezorg toe kunnen passen.

De team houdt goed in de gaten of uw behandelplan effectief is. Daarom overleggen de medewerkers regelmatig met elkaar en met de specialist.

         

In het dialyse centrum  wordt u door Nederlands sprekende verpleegkundigen, receptionisten en adminsitratief personeel geholpen. Ook zijn er altijd tolk-vertalers beschikbaar die het communiceren voor u gemakkelijk maken. Het voltallige ziekenhuispersoneel is er alles aan gelegen om u te omringen met de grootst mogelijke zorg.

 

             

Contacteer ons