Dialyse Macedonië

 

 

Vakantie Macedonië, een land met veel culturele bezienswaardigheden!

Macedonië is een land vol historie met sporen uit het verleden, vele culturele bezienswaardigheden, maar ook een land met prachtige meren, bossen en gebergten. Een vakantie naar Macedonië heeft u dus genoeg te bieden. Dit gastvrije land, gelegen in het hart van Europa, vindt u op slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam

Een Goedkope vanaktie naar Macedonië

Het meer van Ohrid is een van de belangrijkste toeristische plekken in Macedonië. Dit 289 meter diepe meer is een van de grootste van de Balkan en tevens een van de oudste meren ter wereld. Het landschap in Macedonië is behoorljk bergachtig en bosrijk. De goede service en vriendelijke bevolking zorgt ervoor dat u zich tijdens uw goedkope vakantie naar Macedonië echt welkom voelt.

Onstspanning

Macedonië is een land vol historie met sporen uit het verleden, vele culturele bezienswaardigheden, maar ook een land met prachtige meren, bossen en gebergten. Daardoor is Macedonië zeer aantrekkelijk voor iedereen. Het Ohrid meer behoort tot een van de ouste meren ter wereld en herbergt dan ook diersoorten die elders niet voorkomen. Alle badplaatsen aan het meer zijn ware trekpleisters voor watersporters, duiker en zonaanbidders. Dus aarzel niet en boek snel uw goed verzorgde en goedkope vakantie naar Macedonië!

Macedonië Landinformatie

Klimaat

Macedonië kent een landklimaat met warme zomers en koele winters met redelijk veel winterse neerslag. In de zomermaanden is het gemiddels tussen 30 en 35 graden in de hoofdstad en bereikt het kwik zo nu en dan de 40 graden in het zuiden.

Taal

De officiële taal van Macedonië is Macedonisch, maar door het vroegere Joegoslavië wordt het Servisch door de bevoling nog vrij veel beheerst in Macedonië.

Hotels in Macedonië

Corendon heeft een veelzijdig aanbod van hotels in Macedonië bij het Ohrid meer. Uiteraard wordt er bij de selectie van onze accomodaties rekening gehouden met de ligging ten opzichte van stranden, restaurants en eventuele stadscentra, zodat wij u een zorgeloze vakantie naar Macedonië kunnen bieden!

 

Contacteer ons