2023

hartelijk welkom! onze dialysegroepen zijn speciaal georganiseerd voor verschillende ziekenhuizen, en verenigingen. De groepsreizen zijn dit jaar naar Hurgada in Eygpte, Kemer in Turkiye, Gran Canria- Canarische eilanden en Mallorca in Spanje. Fijn dat we weer hebben kunnen samenwerken met  betrouwbare dialysecentra terplekke, en natuurlijk niet te vergeten de leuke excursies op de dialysevrije dagen zijn speciaal samengesteld voor onze groepen, veel zien en niet vermoeiend.

2022

na een moeilijke pandemie periode zijn we weer begonnen met organiseren van de dialysereizen voor individuele zowel groepsreizen naar betrouwbare dialysebestemmingen. Door de pandemie zijn er sommige maatregelen genomen door de dialysecentra daardoor we met vertrouwde dialysecentra werken dit jaar, het is wel minder als dat we gewend zijn.  Zoals Mallorca-Spanje, Corfu-Griekenland, Marmaris-Turkije, Kemer- Turkije, Belek-Turkije, Marbella-Spanje, Antalya-Turkije, Bodrum - Turkije, Rhodos-Griekenland

 

2018

succesvol hebben we aantal groepen verwelkomed in Griekenland-Corfu, Rhodos, Spanje-Mallorca, Lanzarote, Gran Canaria en Turkije- Alanya, Marmaris en Bodrum. Gezamelijk leuke uitstapjes gedaan, de dialyse is ook heel goed verlopen. Hiervoor willen we de dialyseafdelingen van verschillende ziekenhuizen en verpleegkundigen bedanken voor de fijne samenwerking!

 

2017

ook dit jaar hebben we een drukke agenda, onze eerste dialys groep is al achter de rug. Deze was naar het schitterend eiland Mallorca! Begin september op naar Torremolinos en dan naar Mas Palomas en onze laatst groep was wel in Costa de la Luz eind september.

 

2016

dit jaar hebben we een drukkere agenda zoals altijd, we hebben namelijk vele nieuwe bestemmingen erbij.

Zoals gewend staan de groepsreizen al vast voor de bestemmingen zoals Macedonië, Spanje en natuurlijk Turkije.

De goed georganiseerde groepsreizen met super kortingen geldig voor de HD patiënten is het wat het aantrekkelijk maakt!

Mocht u vragen over onze groepsreizen willen kunt u een mail sturen naar dialyse@corendon.nl

 

2015

2015 was ook weer druk en een zeer geslaagd jaar voor de dialysegroepen en individuele patiënten op verschillende bestemmingen. We willen de verenigingen, verpleegkundigen, ziekenhuizen, nefrologen, artsen, afdeling maatschappelijk werk dialyse en lotgenoten groepen bedanken voor de geweldige communicatie om de droomvakantie te mogen regelen voor de dialysepatiënten en familie.

 

2014

Alweer hebben we een dit jaar 9 dialysegroepen te gast gehad, we hebben veel plezier gehad tijdens ons verblijf en natuurlijk genoten van de speciaal samengestelde excursies. Wij danken hierbij de verpleegkundigen, ziekenhuizen afd. hemodialyse, verenigingen, nefrologen en artsen voor hun inzet en  vertrouwen in ons professionele Corendon Care- Dialysereizen team!

 

2013

Onze 7 groepen in 2013 zijn weer succesvol achter de rug, we hebben veel genoten, leuke uitstapjes gedaan, en de dialyse verliep heel goed. Zelfs hebben we ervoor gezorgd dat 1 van onze patiënt binnen 12 uren terug thuis vervoerd werd voor een transplantatie. We zijn erg blij achteraf gehoord te hebben dat alles goed is verlopen. Wij danken de verenigingen, ziekenhuizen afd hemodialyse, professoren, artsen, nefrologen en de verpleegkundigen voor het vertrouwen in ons professionele Corendon Care - Dialysereizen team.

 

Contacteer ons