2020

we zijn nu al begonnen met onze groepsofferte voor 2020!  

vraag nu aan, om van aantrekkelijke bonus gebruik te kunnen maken zoals gratis deelname van begeleiders als aanrekkelijke prijzen alleen geldig voor de dialysepatiënten en verschillende kortingen op de geboekte reizen en excursies ter plekke!

 

2019

in mei hebben we zoals altijd succesvol onze groep uit Belgié in Rhodos ontvangen, geweldig dialyse en leuke uitstapjes gemaakt. Ook in mei is een groepje uit Zweden naar Corfu gereisd. De maand september is het altijd een drukke maand voor de dialysegroepen, de eerste week van september een groep uit Belgié verwelkomd in Kuşadası, een ander groep naar prachtig Mallorca en eind van de maand naar groene Marmaris! Zelfs in october reist een dialysegroep uit Luxemburg naar Rhodos.

Rhodos is de dialysebestemming van dit jaar geworden!

met allen hebben we gezamelijk leuke uitstapjes gedaan, de dialyse is ook heel goed verlopen. Hiervoor willen we de dialyseafdelingen van verschillende ziekenhuizen en verpleegkundigen bedanken voor de fijne samenwerking!

 

2018

succesvol hebben we aantal groepen verwelkomed in Griekenland-Corfu, Rhodos, Spanje-Mallorca, Lanzarote, Gran Canaria en Turkije- Alanya, Marmaris en Bodrum. Gezamelijk leuke uitstapjes gedaan, de dialyse is ook heel goed verlopen. Hiervoor willen we de dialyseafdelingen van verschillende ziekenhuizen en verpleegkundigen bedanken voor de fijne samenwerking!

 

2017

ook dit jaar hebben we een drukke agenda, onze eerste dialys groep is al achter de rug. Deze was naar het schitterend eiland Mallorca! Begin september op naar Torremolinos en dan naar Mas Palomas en onze laatst groep was wel in Costa de la Luz eind september.

 

2016

dit jaar hebben we een drukkere agenda zoals altijd, we hebben namelijk vele nieuwe bestemmingen erbij.

Zoals gewend staan de groepsreizen al vast voor de bestemmingen zoals Macedonië, Spanje en natuurlijk Turkije.

De goed georganiseerde groepsreizen met super kortingen geldig voor de HD patiënten is het wat het aantrekkelijk maakt!

Mocht u vragen over onze groepsreizen willen kunt u een mail sturen naar dialyse@corendon.nl

 

2015

2015 was ook weer druk en een zeer geslaagd jaar voor de dialysegroepen en individuele patiënten op verschillende bestemmingen. We willen de verenigingen, verpleegkundigen, ziekenhuizen, nefrologen, artsen, afdeling maatschappelijk werk dialyse en lotgenoten groepen bedanken voor de geweldige communicatie om de droomvakantie te mogen regelen voor de dialysepatiënten en familie.

 

2014

Alweer hebben we een dit jaar 9 dialysegroepen te gast gehad, we hebben veel plezier gehad tijdens ons verblijf en natuurlijk genoten van de speciaal samengestelde excursies. Wij danken hierbij de verpleegkundigen, ziekenhuizen afd. hemodialyse, verenigingen, nefrologen en artsen voor hun inzet en  vertrouwen in ons professionele Corendon Care- Dialysereizen team!

 

2013

Onze 7 groepen in 2013 zijn weer succesvol achter de rug, we hebben veel genoten, leuke uitstapjes gedaan, en de dialyse verliep heel goed. Zelfs hebben we ervoor gezorgd dat 1 van onze patiënt binnen 12 uren terug thuis vervoerd werd voor een transplantatie. We zijn erg blij achteraf gehoord te hebben dat alles goed is verlopen. Wij danken de verenigingen, ziekenhuizen afd hemodialyse, professoren, artsen, nefrologen en de verpleegkundigen voor het vertrouwen in ons professionele Corendon Care - Dialysereizen team.

 

Contacteer ons