OOGHEELKUNDE 

Turkije is uitstekend in oogzorg!

Wilt u van uw bril of contactlenzen af? Of irriteert u zich aan kleine rimpeltjes en hangende oogleden of wallen? Speciaal voor Corendon klanten kan dit professioneel, snel en tegen een scherpe prijs.

 

Oogonderzoek, bent u geschikt?

De gespecialiseerde oogartsen en optometristen zullen eerst starten met een uitgebreid onderzoek om te kijken of u in aanmerking komt voor de behandeling. Dit uitgebreide onderzoek zal specifiek gericht zijn voor hetgeen waar u voor komt, zoals oogproblemen, een ooglaserbehandeling of cosmetische chirurgie. Bent u geschikt? Dan kunt u snel terecht voor een afspraak, er zijn geen wachttijden.  

Ooglaseren, weg met de bril of lenzen!

Middels een ooglaserbehandeling kunt u scherp zien zonder afhankelijk te zijn van een bril of contactlenzen. Met de nieuwste technieken in huis is de kliniek de absolute voorloper en de grondlegger in Nederland van de Femto Second LASIK en de meest geavanceerde ReLEx SMILE behandeling. De behandeling zelf is geheel pijnloos en duurt slechts een minuut of 10 voor beide ogen. Na de behandeling heeft u circa 4 uur last van een branderig gevoel en daarna kunt u alweer de ondertiteling van de televisie zien! De volgende dag kunt u de dagelijkse routine alweer oppakken.

 

Tijdens de nacontroles wordt er gekeken of alles naar wens verloopt en hoe het herstel verloopt. Dit zit vanzelfsprekend allemaal in het totaalpakket van de behandeling.   

 

Lensimplantatie, zelfs geen leesbril meer

Naarmate we ouder worden verliest de eigen ooglens zijn soepelheid. Hierdoor heeft u na een bepaalde leeftijd een leesbril nodig, dat is heel normaal. Bent u 50 jaar of ouder en wilt u van de leesbril af? Dat kan met een lensimplantaat waar u levenslang plezier van heeft. Op alle afstanden ziet u scherp en op latere leeftijd ontwikkeld u zelfs geen staar meer.

Cosmetische chirurgie: botox en ooglidcorrecties, een frisse blik!

Veel mensen irriteren zich aan rimpeltjes of hangende oogleden en wallen onder de ogen. Vaak geeft dit een vermoeide uitdrukking, terwijl u zich niet zo voelt. Met botox kunt u eenvoudig de kleine lijntjes laten wegwerken waar u zich aan ergert. De oogarts adviseert u welke zones u nodig heeft om welk wenselijk resultaat te bereiken.

 

Bij een ooglidcorrectie krijgt u snel een frisse open uitstraling. Door de hangende oogleden (bovenooglidcorrectie) hebben sommige cliënten ook last van hoofdpijnklachten. Vaak zijn deze na een correctie verledentijd.

 

Wallen kunnen middels een onderooglidcorrectie worden verholpen. Na een uitgebreid consult zal de oogarts kijken wat de beste en mooiste opties voor u kunnen zijn.

 

Oogzorg, beter voorkomen dan genezen

Zijn uw ogen gezond? Met een oogonderzoek dat circa 45 minuten duurt, kunt u zekerheid krijgen over de gezondheid van uw ogen. Mochten er oogziektes in uw familie voorkomen, dan raden wij u aan dit onderzoek sowieso iedere 3 tot 5 jaar te laten uitvoeren.

 

De oogarts en de optometrist testen uw gezichtsscherpte, voert de brilmeting en oogdrukmeting uit. Daarnaast worden er aanvullende onderzoeken uitgevoerd. Er wordt een scan van het netvlies en oogzenuw (OCT) gemaakt en het hoornvlies (corneatopografie) wordt in kaart gebracht. De oogarts onderzoekt het oog nauwkeurig met behulp van biomicroscopie, welke eventueel worden aangevuld met een onderzoek van de oogbewegingen. De uitslagen worden met u besproken en indien nodig gevolgd door een advies.

 

Uw ogen verdienen het om de wereld helder te zien

In Antalya, het Turkse paradijs, kunt u gebruik maken van 24/7 oogheelkundige service op basis van de beste technologiën op alle vlakken van de oogzorg.  Middels een ooglaserbehandeling en lensimplantaties kunt u optimaal genieten van scherp zicht. Onze gecertificeerde werknemers zorgen ervoor dat u  en uw familie soepel en eenvoudig in alle rust en comfort de behandeling kunnen ondergaan.

 

U kunt één van onze vakantie met uw behandeling samenstellen aangegeven op https://www.corendon.nl/turkije/turkse-riviera/antalya

 

In Turkije krijgt u de beste en meest professionele gezondheidszorg!

voor meer informatie kunt u het formulier hieronder invullen

 

Corendon Care oogheelkunde flyer.pdf (4654858)

Contacteer ons