Vakantie Spanje - Een buitengewone ervaring!

Een vakantie naar Spanje is absoluut de moeite waard! In dit zonovergoten land is het heerlijk vertoeven. Geniet van de zonnige temperaturen, de vriendelijke bevolking en het lekkere eten. Er valt genoeg te beleven in Spanje. Maakt u een indrukwekkende stedentrip Barcelona of gaat u genieten van de prachtige stranden? Met Corendon vliegt u namelijk voordelig en snel naar Tenerife en Gran Canaria en verschillende andere bestemmingen in Spanje! Bent u toe aan een vakantie in een land met talloze mogelijkheden? Boek dan een vakantie Spanje van Corendon!

 

Dankzij de vruchtbaarheid van de Canarische Eilanden is vooral de flora enorm divers. De Canarische Eilanden zijn in het gelukkige bezit van een spectaculaire afwisseling van landschappen: van stranden en woestijngebieden tot bergketens en subtropische wouden.

 

Spanje biedt u een eeuwenoude cultuur, diverse klimaatsoorten en heeft stranden in overvloed. In de avonduren kunt u terecht bij de heerlijke Spaanse restaurants waar u de typische tapasgerechten kunt proeven of kunt genieten van de lekkerste paella. Bent u geïnteresseerd in dit veelzijdige land?

 

Het klimaat in Spanje verschilt per regio. Daarom is het land verdeeld in zes klimaatzones. De Canarische Eilanden kennen een mild klimaat met het hele jaar door aangename temperaturen. In de winter ligt de maximum temperatuur gemiddeld nog altijd tussen de 18 en 20 graden. Dit maakt een vakantie Canarische Eilanden tot een favoriete winterzonbestemming.

 

Corendon biedt u een afwisselend aanbod aan hotels en appartementen op de twee grootste Canarische Eilanden Tenerife en Gran Canaria. Alle accommodaties worden met grote precisie voor u geselecteerd om uw vakantie in Spanje zo plezierig mogelijk te maken. Bij de selectie van de accommodatie wordt onder andere gelet op de ligging t.o.v. stranden, restaurants en stadscentra.

 

Wat wel van belang is dat in bijna alle dialysecentra  in Spanje geen vervoer van uw hotel naar de dialyse wordt aangeboden, u zal zelf via de receptie  taxi  moeten regelen. Echter valt dit niet onder de verantwoordelijkheid van Corendon Care. Ook de restitutie van de door u gemaakte taxi kosten kunt u zelf met uw verzekering bespreken, meestal is het mogelijk achteraf met de taxi-bonnetjes een restitutie zal krijgen van  uw verzekering.

                  

               

 

 

Contacteer ons