HAARTRANSPLANTATIE


Corendon Care werkt samen met de deskundigen die optimaal en kwalitatief hoogstaande haartransplantatie uitvoeren. De instelling die dienst verleend over haaranalyse, haartransplantatie en haarverzorging met een ervaring en praktijk meer dan 10 jaar met professionele equipe in haartransplantatie. 

100% tevredenheidsprincipe aan honderden mensen van bijna alle landen ter wereld zodat Turkije vooropgaat over haartransplantatie.

 

Hoe regelen we uw reis/vakantie & haartransplantatie?

U kunt een aantal foto's ( foto's die van voorkant en van boven zijn genomen en waar de nekgedeelte zienbaar is) naar ons mailen, dit  zal voldoende zijn om een vrijblijvend prijsofferte van ons te ontvangen gamze.gunes@corendon.nl

Nadat u heeft besloten een haartransplantatie te ondergaan, zullen wij uw behandeling regelen in paralel met uw verblijf  in de door u gewenste hotel.

Wij hebben een breed aanbod aan hotels deze kunt u vinden op https://www.corendon.nl/vakanties/antalya/turkije

Uw reis samen met uw behandeling, controle en transfers zal  door Corendon Care geboekt en geregeld worden. Zowel voor één als dubbele transplantatie sessie zal 1 dag voldoende zijn, uw verblijf zal dus minimum 4 dagen moeten zijn voor uw gehele behandeling en controle.

 

Wat kost een behandeling?

De kosten van een haartransplantatie zijn de afgelopen tien jaar gedaald. Toch blijft een haartransplantatie een hele investering. Het bedrag wat u bespaart hangt natuurlijk af van het aantal grafts dat u laat plaatsen. Heeft u minder dan 1000 grafts nodig? dan is een behandeling in het buitenland nauwelijks goedkoper. Voor de meeste mensen loont het wel om in Turkije een haartransplantatie te laten doen. 

3000-4000 grefts € 1.750,- 
 

Normaalgesproken is één sessie voldoende voor één behandeling. 

De juiste beprijzing kan pas na ontvangst van foto's worden vastgesteld door deskundigen.

 

Behandeling

Het is van belang dat u 3 dagen voor de operatie geen gebruik maakt van medicijnen, alcohol en voedsels die C vitamine bevatten (zoals Sinaasappel, Mandarijn en Grapefruit) Op de dag van de operatie zou u goed moeten ontbijten.

Zoals van te voren afgesproken, zult u op de dag van uw transplantatie behandeling worden opgehaald en naar de ziekenhuis gereden. Mocht u het  fijner vinden om vooraf kennis te maken met de deskundige is dat natuurlijk ook mogelijk. Na de behandeling wordt u weer teruggebracht naar uw hotel. Na 2 dagen wordt u na afspraak weer opgehaald om uw wondjes te reinigen. Op de 4de dag zal de eerste haarwas procedure plaatsvinden. De speciale shampoo die zou moeten gebruiken kun u zelf  van de apotheek aanschaffen.

 

Nodige informatie

De deskundige hebben echter informatie over uw gezondheidstoestand nodig zoals;
- chronische klachten
- gebruik van routine medicijnen
-  infectieziekte vermelden


Methode & Proces 

Behandelingsproces:
Zowel voor één- als voor dubbele behandeling zal 1 dag voldoende zijn
- Dag  2 zal uw wonden gereinigd en gecontroleerd  worden
- Dag  4  zal wordt uw haren voor het eerst gewassen

 Uw haartransplantatie zal met een FUE methode plaatsvinden

Ongeschoren en minder bloedende implantatieproces

 

Hoe lang duurt een transplantatie behandeling

Totdat de vereiste grafts aantallen zijn afgemaakt worden de hierboven vermelde procedures in 1 dag afgewerkt.

 

  
U kunt een paar foto's direct naar ons appen of per mail sturen voor een kosteloos prijsofferte

mail : gamze.gunes@corendon.nl

whatsapp: + 90 533 748 47 33

Contacteer ons