Kliniek in het hartje van SİDE 

     **aanrader door goede Corendon ervaringen** speciale Corendon kortingen **

ook gratis oogkonsultatie

 

De tandheelkundige kliniek in Manavgat/Side staat bekend met scherpe prijzen en  kortetermijnafspraken! De klinek is uitgerust met de meest moderne technologie en goed opgeleid gekwalificeerd personeel. Naast vakbekwaamheid wordt er ook aandacht besteed aan redelijke prijzen. De vriendelijke team, die voor u dienstverlening biedt in het gezond maken van uw tanden en tevens ervoor te zorgen dat u een leuke vakantie doorbrengt. 

 

Voor uw verblijf kunt u alvast een kijkje nemem op onze website;

verblijf in Side  →  https://www.corendon.nl/vakanties/side/turkije  

of

heeft u al een reisje geboekt naar Side en u wilt een voorcotrole?

Dat is mogelijk, voor een afspraak kunt u ons een mail sturen!

De kontole is geheel vrijblijvend en kosteloos ook zal u kosteloos worden opgehaald van uw hotel op de gewenste datum en tijd.

 

afstanden per verblijfsplaats

- Kumköy - alle hotels liggen tussen 3 en 15 autominten verwijderd van de kliniek

- Gündoğdu , Çolaklı, Evrenseki, Side centrum alle hotels hier gelegen ligt ongeveer op 15 autominuten afstand van de kliniek vandaan

 

Alle hulpmiddelen, implantaten en porselein, die in het kliniek gebruikt worden, zijn Duits en Amerikaanse producten met garantie en certificaat.

 

De geschatte duur van de behandeling voor;

→  Kronen-bruggen-zirkonium tussen de 5 - 7 dagen

→  Voor een volledige prothese tussen de 5 – 7 dagen

→  Voor een implantaat operatie 3 dagen (na helen van 3 maanden zou u moeten terug komen voor het plaatsen van de kroon op de implantaten)

 

Het doel is het genezingsproces voor u efficiënter en plezierig te laten verlopen, zodat u uw jaarlijkse vakantie kunt doorbrengen de natuurlijke rijkdom van Side en met mooie en gezonde tanden terug naar huis kunt keren.

 

Behandelingen;

- Implantologie 

- Zirkonium kronen

- Tanden witten (bleaching)

- Endodontie

- Digitaal Imaging

- Paradontologie

- Bonding

- All on 4

 

prijzen

implantaat vanaf € 500

zirkonium € 230 per stuk inclusief tijdelijk gebit

porselein kroon € 135 per stuk inclusief tijdelijk gebit

x-ray gratis

ophaal en wegbrendgen hotel-kliniek kosteloos

konsultatie kosteloos

 
voor contact:

Voor een geheel vrijblijvend en kosteloos prijsopgave kunt u een mail sturen naar gamze.gunes@corendon.nl met uitleg ,  uw klachten, wensen samen met een selfiefoto en als u heeft een x-ray foto. U kunt ook rechstreeks ons appen (Nederlands talig) 

  0090 533 7484733  0090 544 5868426   mvr Gunes

 

Na de analyse van de tandarts zal er in korte tijd met u contact opgenomen worden wat betreft het behandelingsplan dat op u van toepassing zal zijn, de behandelingsduur, en de totale prijsindicatie.

Onze tandheelkundige kliniek in Manavgat Goedkoop en getest Bent u op zoek naar een oogkliniek in Turkije? Dan aanbevelen wij bieden u onze Apollon-oogklinieken in Manavgat Kumköy. Jij hebt er baat bij van onze all-round service, kortetermijnafspraken en de zeer goede Toegang tot de tandartspraktijk direct in Manavgat Kumköy. Onze criteria: De oogkliniek in Turkije moet voldoen aan de nieuwste medische normen Normen werken met de meest moderne technologie en goed opgeleid Heb gekwalificeerd personeel. Naast vakbekwaamheid besteden we aandacht natuurlijk tegen zeer redelijke prijzen. In onze oogkliniek in Turkije bespaar tot 40 procent van de kosten die u in Duitsland hebt voor hetzelfde Oogbehandeling. Onze Apollon-oogkliniek in Manavgat Kumköy, Turkije, is erg goed in Duitsland De Apollon Eye Clinic is absoluut flexibel als het gaat om afspraken. zelf onze oogartsen staan ​​voor u klaar in het weekend. Op de volgende pagina's leert u over onze Apollon-oogkliniek in Manavgat, Turkije Kumköy en hun artsen weten het.

Contacteer ons