MARMARİS

de motto is;

Nieuwe generatie Duitse en Zweedse implantaat producten van

 hoogste kwaliteit  bieden wij u aan de meest voordelige prijzen!

 

De kliniek in Marmaris die in Turkije al sinds 2006 diensten verleent op gebied van inplant en esthetische tandheelkunde, is de aanbevolen keuze voor een betoverende en gezonde glimlach, die u hier bovendien met 70% besparing kunt veroveren.

U kunt in Marmaris terecht voor implantaten, esthetische tandheelkunde, prothesen, laserbehandelingen, pediatrische orthodontie en nog vele andere branches van tandenzorg. Door in alle behandelingen een onberispelijke kwaliteit te handhaven streven wij, ons principe getrouw,  naar de onvoorwaardelijke tevredenheid van al onze patiënten.  Het kliniek beschikt over twee moderne laserapparaten die ons toelaten zonder inspuitingen pijnloze tandenbehandelingen uit te voeren.  Al de prestaties voldoen aan de hoogste hygiënevereisten en wij zijn door verscheidende keuringsinstituten gecertificeerd.

   

Om uw comfort te waarborgen hebben de deskundige dokters er persoonlijk voor gezorgd de kliniek te voorzien van alle faciliteiten waaraan u behoefte zou voelen. Vanaf het begin tot het einde wordt u behandeld en verzorgd in een rustgevende atmosfeer waarin u zich veilig en geborgen voelt.

                 

Marmaris, een stadje in Turkije dat veel toeristen trekt omwille van zijn groene natuur en kristalheldere zee,  zal ongetwijfeld ook uw hart veroveren. Denk er eens over, zowel verlof als tandenbehandeling en bovendien nog geld uitsparen...

 

Alle prothese behandelingen in de kliniek zijn 5 jaar gewaarborgd, implantaten genieten van een levenslange waarborg.

 

Behandelingen;

- Implantologie 

- Zirkonium kronen

- Tanden witten (bleaching)

- Endodontie

- Digitaal Imaging

- Paradontologie

- Bonding

- All on 4

 

De geschatte duur van de behandeling voor;

→  Kronen-bruggen-zirkonium tussen de 5 - 7 dagen

→  Voor een volledige prothese tussen de 5 – 7 dagen

→  Voor een implantaat operatie 3 dagen (na helen van 3 maanden zou u moeten terug komen voor het plaatsen van de kroon op de implantaten)

 

prijzen
implantaat vanaf € 500
zirkonium € 220 per stuk inclusief tijdelijk gebit
porselein kroon € 135 per stuk inclusief tijdelijk gebit
x-ray gratis

Konsultatie kosteloos

 

De offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos, nadat u heeft gekozen om Marmaris te bezoeken voor uw tandheelkundige behandeling zorgen wij ervoor u te helpen met uw vakantiekeuze, boeken van uw reis en regelen van afspraak bij de kliniek.

Of 

heeft u al een reisje geboekt naar Marmaris en u wilt een voorcotrole? dat is mogelijk, voor een afspraak kunt u ons een mail sturen! De kontole is geheel vrijblijvend en kosteloos. We zullen uw afspraak regelen op de gewenste datum en tijd.

 

voor contact:

Voor een geheel vrijblijvend en kosteloos prijsopgave kunt u een mail sturen naar gamze.gunes@corendon.nl met uitleg ,  uw klachten, wensen samen met een selfiefoto en als u heeft een x-ray foto. U kunt ook rechstreeks ons appen (Nederlands talig) 

  0090 533 7484733  0090 544 5868426   mvr Gunes

 

Na de analyse van de tandarts zal er in korte tijd met u contact opgenomen worden wat betreft het behandelingsplan dat op u van toepassing zal zijn, de behandelingsduur, en de totale prijsindicatie.

 

Contacteer ons