KLINIEK IN MARMARİS

Het kliniek in Marmaris die in Turkije al sinds 2006 diensten verleent op gebied van inplant en esthetische tandheelkunde, is de aanbevolen keuze voor een betoverende en gezonde glimlach, die u hier bovendien met 70% besparing kunt veroveren.

U kunt in Marmaris terecht voor implantaten, esthetische tandheelkunde, prothesen, laserbehandelingen, pediatrische orthodontie en nog vele andere branches van tandenzorg. Door in alle behandelingen een onberispelijke kwaliteit te handhaven streven wij, ons principe getrouw,  naar de onvoorwaardelijke tevredenheid van al onze patiënten.  Het kliniek beschikt over twee moderne laserapparaten die ons toelaten zonder inspuitingen pijnloze tandenbehandelingen uit te voeren.  Al de prestaties voldoen aan de hoogste hygiënevereisten en wij zijn door verscheidende keuringsinstituten gecertificeerd.

Nieuwe generatie Duitse en Zweedse implantaat producten van hoogste kwaliteit bieden wij u aan de meest voordelige prijzen.

Om uw comfort te waarborgen hebben de deskundige dokters er persoonlijk voor gezorgd de kliniek te voorzien van alle faciliteiten waaraan u behoefte zou voelen. Vanaf het begin tot het einde wordt u behandeld en verzorgd in een rustgevende atmosfeer waarin u zich veilig en geborgen voelt.

                  

Marmaris, een stadje in Turkije dat veel toeristen trekt omwille van zijn groene natuur en kristalheldere zee,  zal ongetwijfeld ook uw hart veroveren. Denk er eens over, zowel verlof als tandenbehandeling en bovendien nog geld uitsparen...

 

Ingeval u een tandenbehandeling overweegt raden wij u aan de website Corendon Care te raadplegen voor verdere informatie. 

Als u ons vooraf een panoramische röntgenopname bezorgt zenden wij u vrijblijvend de nodige informatie over de toepasselijke interventie, reis en behandelingskosten.

 

Alle prothese behandelingen in de kliniek zijn 5 jaar gewaarborgd, implantaten genieten van een levenslange waarborg.

 

Behandelingsduur:

Met porselein overdekte losse prothesen : 5-7 dagen

Inplant chirurgie: 1-3 dagen

    

Implantaten

In de tandheelkunde neemt implantologie een steeds belangrijke plaats in. Steeds meer patiënten kiezen voor een implantaat bij TandartsZorg.

Met behulp van implantaten (in combinatie met een kroon, brug of prothese) functioneren uw tanden weer als vanouds. Met een implantaat hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over loszittende tanden. Uw tanden zitten gegarandeerd muurvast. Implantaten helpen het bot te behouden, zijn volkomen veilig en makkelijk te plaatsen zonder de omliggende tanden te beschadigen. Een implantaat biedt dan ook de meest duurzame oplossing bij ontbrekende of  aangetaste tanden en kiezen.

Wat is een implantaat?

Een implantaat is een zogenaamde kunstwortel. Deze vervangt een afwezige tandwortel en wordt met een schroef in de kaak vastgezet. Een implantaat dient als houvast voor een kroon, brug of prothese. Implantaten worden gemaakt van lichaamsvriendelijk materiaal, zoals titanium. Op een implantaat wordt in een later stadium een kroon, brug of prothese vastgezet. Deze zijn doorgaans gemaakt van porselein. Niet alleen ziet porselein er mooi en natuurlijk uit, ook is het sterk en slijtvast.

Geschikt voor een implantaat?

Een implantaat is een goede oplossing voor mensen die één of meerdere tanden en/of kiezen missen. Omdat aan een implantaat ook kunstgebitten verankerd kunnen worden, bieden implantaten ook uitkomst voor mensen bij wie alle tanden en kiezen in een of meerdere kaken ontbreken.

Voordelen van implantaten:

  • Direct werkende tanden
  • Behoudt de eigen gelaatskenmerken
  • Perfecte pasvorm voor perfecte glimlach
  • U kunt blijven eten wat u wilt
  • Spaart de gezonde tanden
  • Een oplossing voor het leven
  • Meer zelfvertrouwen

Hoe wordt een implantaat geplaatst?

Voorafgaand aan de tandartsbehandeling wordt de kaak verdoofd. Op de plek waar een implantaat komt, wordt het tandvlees losgemaakt zodat het kaakbot zichtbaar wordt. In het kaakbot wordt een gaatje geboord. Daarin wordt een implantaat geschroefd, waarna het tandvlees weer wordt gehecht. Tijdens één gebitsbehandeling kunnen meerdere implantaten geplaatst worden. Het plaatsen van een implantaat neemt gemiddeld dertig minuten in beslag. Zowel tijdens als na de behandeling ervaart u geen pijn. Na de behandeling kan een zwelling ontstaan, door de wang te koelen met ijs wordt de pijn beperkt. Het vastgroeien van een implantaat in de kaak duurt twee tot zes maanden. Wanneer een implantaat goed is vastgegroeid kan een kroon, brug of prothese bevestigd worden.

Tandarts consult

Wilt u ook het gemak ervaren van implantaten? Neem dan nu contact op voor meer informatie over implantaten of het maken van een vrijblijvend tandarts consult. 

 

Contacteer ons