IVF In-vitrofertilisatie

MET DE WENS NAAR NIEUWE LEVENS!

De belangrijke informatie en de zich snel ontwikkelende technologie omtrent menselijke voortplanting in de afgelopen jaren, helpen ons om uw wens om een gezond kind te vervullen. De ziekenhuis, dat met hoge succespercentages dienst verleent dankzij de toepassing van geavanceerde technologie en de modernste behandelmethoden voor individuen, streeft ernaar om de wensen van de paren te vervullen die al jaren een baby willen hebben.

Geen enkel centrum en geen enkele arts kan u garanderen dat u kinderen krijgt. Maar dit gespecialiseerde ziekenhuis garandeert de meest geschikte, meest effectieve en meest accurate behandeling. Het team bestaat uit opgeleide en zeer ervaren medewerkers, artsen, laboratoriumteam en verpleegkundigen. Daarnaast is het ziekenhuis voortdurend in wetenschappelijke samenwerking met de beste IVF Centers in Amerika en Europa. Het team is zeer bewust van persoonlijke communicatie en mede daardoor willen ze alle medische informatie in een begrijpelijke taal eerlijk met u delen. Vergeet niet dat het ziekenuis als patient uw hulp ook nodig heeft gedurende de behandeling. Houd in gedachten dat u met uw verlangen, concentratie en positieve energie een bijdrage kunt leveren aan het succes van de behandeling.

Ongetwijfeld bent u benieuwd naar de kans op succes in de behandeling. Uw leeftijd, de periode dat uw heeft gewacht op uw zwangerschap, de potentie van uw eierstokken, sperma parameters, ziektes en kwalen die u heeft gehad, de behandelingen die u heeft gehad en uw reactie daarop, de mate van stress tijdens de behandeling, de reactie van uw eierstokken op de medicatie die u krijgt tijdens de behandeling, zijn allen van belang voor de mate van succes. Uw behandelingsplan wordt aan de hand van de gegevens van u en uw partner speciaal afgestemd om de hoogste kans op zwangerschap te behalen. De echte kans op succes van uw behandeling kan alleen als realistisch worden beschouwd met de gegevens op het moment van de embryo-transfer en is exclusief voor u bestemd. Elke nieuwe technologie, waarvan wordt gedacht dat het uw kans op zwangerschap zal vergroten wordt toegepast om uw kans tot 70% verhogen. Houd er echter rekening mee dat uw kans op zwangerschap laag zal zijn als uw gegevens negatief zijn.

 

Vergeet niet dat kennis, ervaring en apparatuur belangrijke factoren zijn op de weg naar succes tijdens het kiezen van een kliniek voor uw behandeling.

U wordt uitgenodigd voor een optimistische en realistische benadering bij de Infertiliteit en IVF Center om persoonlijke behandelingsopties te bieden en u de best mogelijke behandeling te geven.

Onvruchtbaarheid redenen;

  1. Onvruchtbaarheid als gevolg van eierstokken en andere bekkenoorzaken

  2. Onvruchtbaarheid door ovulatieproblemen

  3. Onvruchtbaarheid door mannelijke factoren

  4. Onvruchtbaarheid door systematische ziekteverschijnselen (schildklier, lymfziekten enz.)

  5. Onverklaarbare onvruchtbaarheid

VERGEET NIET DAT CONCENTRATIE, COMFORT EN OPTIMISTISCHE INSTELLING TIJDENS UW BEHANDELING, DE EERSTE EN BELANGRIJKSTE STAP IS VOOR EEN SUCCESVOLLE BEHANDELING.

HULPMIDDELEN VOORTPLANTING (IN-VITRO FERTILIZATION /IVF)

Als u niet via de normale/traditionele weg zwanger kan raken, bieden IVF-technieken een oplossing. Eieren en sperma worden onder laboratoriumomstandigheden bevrucht en embryo's worden in de baarmoeder overgebracht. Als een of meer van de overgebrachte embryo's de kans op implantatie hebben, begint de zwangerschap.

KORTE SAMENVATTING VAN DE BEHANDELING

IVF-behandeling begint met hormonale stimulatie (COH) van de eierstokken van de vrouw. Het doel van deze stimulatie is om een ​​groot aantal eieren te verkrijgen.

De eieren die rijpen met een nauwe follow-up worden uit de eierstokken gehaald in de aanwezigheid van vaginale echografie met het proces OPU. Door micro-injectie techniek wordt het sperma verkregen van de man wordt de bevruchting bewerkstelligd. Via deze techniek wordt sperma volgens verschillende methoden aangetroffen, voorbereid, het bevruchtingsvermogen verhoogd en een voor een geïnjecteerd in het ei (ICSI). Een goede IVF centrum moet allerlei technieken die geschikt zijn voor u toepassen om de kans op succes te vergroten indien nodig. Het is van belang dat de behandeling die wordt toegepast van te voren besproken wordt en dat u goed geïnformeerd wordt over de behandeling. Zo kan voorkomen worden dat uw concentratie verslechtert tijdens de behandeling en onnodige paniek veroorzaakt.

Embryo's die overgebleven zijn na de transfer worden geëvalueerd en de geschikte embryo's kunnen worden ingevroren voor later gebruik. Ingevroren embryo's kunnen worden overgedragen als de procedure niet succesvol is of als een tweede baby gewenst is. Dit zal met u besproken worden.

TOEGEPASTE TESTS VOORAF DE BEHANDELING

 

We vragen Estradiol (E2), FSH, TSH, LH, Prolactin, Progesteron, AMH-testen op de tweede of derde dag van de menstruatie

 

Spermiogramtest voor seksuele onthouding gedurende 2-5 dagen

 

Pre-IVF-tests kunnen in eigen land of hier worden afgenomen

 

Pre-IVF-tests voor vrouwen: HBS, ANTI HBS, ANTI HCV, ANTI HIV, CBC, TOXO IGG.IGM, RUBELLA IGG.IGM, CMV IGG.IGM, bloedgroep

 

Pre-IVF-tests voor mannen: HBS, ANTI HBS, ANTI HCV, ANTI HIV, CBC, Bloedgroep

 


Aan het begin van de behandeling moeten beide echtgenoten zich fysiek en mentaal klaarstomen voor deze behandeling. Uiteraard kunt u zich bij het begin van de behandeling onzeker, gestresst en onduidelijk voelen over de kans op succes. In elke fase van uw behandeling zult u deze problemen met onze artsen delen en op een medische manier worden geïnformeerd. Ook zal psychologische steun voor u beschikbaar zijn.IVF-behandeling is een proces waarbij verschillende behandelingsmodaliteiten samen worden uitgevoerd. Fysiek gezien zijn medicatie-applicaties en seriële echografie follow-up niet hele erge pijnlijke procedures. Medicatie die wordt gebruikt, kunnen enkele bijwerkingen veroorzaken die kortdurend en niet ernstig zijn. Daarnaast zult u meer zorg- en planningsinitiatieven nodig hebben, zoals eierverzameling, embryotransfer en testisbiopsie.

Gedurende uw behandeling zullen alle noodzakelijke organisaties gemaakt worden om u zelfverzekerd, comfortabel en veilig te laten voelen.