Wenkbrouwlift

 

Door veroudering kan de huid van het voorhoofd verslappen. Als gevolg hiervan kunnen de wenkbrauwen naar beneden zakken. Dit kan tot problemen leiden bij het zien. Daarnaast kunnen hangende wenkbrauwen u een ‘ouder’ uiterlijk geven en vaak ook een sombere of vermoeide uitstraling. Een wenkbrauwlift, door middel van een operatie of met Botox, kan een oplossing zijn voor bovenstaande klachten.

 

Afhankelijk van de behandelmethode en uw eigen wensen, zal bepaald worden of de wenkbrauwlift onder lokale verdoving of onder algehele narcose zal worden uitgevoerd. Voorafgaand aan de wenkbrauwlift wordt het te verwijderen huiddeel door de chirurg afgetekend op de huid.

 

Duur van operatie : tussen 45min – 1 uur

Verdoving : Bij plaatselijke verdoving mag u een half uur naar huis vinden.

Aangeraden vakantiedagen : 5

Prijs : tussen €750-€1.000

 

Het resultaat

Een operatieve wenkbrauwlift heeft meestal een langdurig resultaat, dat na ongeveer zes maanden goed zichtbaar is. De kans bestaat dat een nieuwe correctie nodig is als de huid en spier boven de wenkbrauw verder verslappen.

 

Voor een geheel vrijblijvend en gratis prijsopgave kunt u een foto appen of mailen naar whatsapp: 00 90 544 586 84 26 mail: gamze.gunes@corendon.nl