Kin Correctie

Mentoplasty;

Een mooie slanke vrouwelijke of juist een stoere brede mannelijke kin die in goede balans is met de rest van het gelaat, behoort tot de mogelijkheden van een kincorrectie met behulp van een kinprothese. Het profiel van het gezicht komt daardoor meer in evenwicht en de kaak/kin lijn wordt geaccentueerd. De verhouding tussen neus en kin wordt hierdoor ook verbeterd. Het resultaat is blijvend. De kinprothese kan echter ook eenvoudig weer verwijderd worden indien nodig.

 

Resultaat

Het uiteindelijke resultaat is pas na enkele weken zichtbaar als alle zwelling is verdwenen. De balans in uw gezicht is verbeterd en de verhouding tussen neus en kin is goed. Het litteken is nauwelijks zichtbaar. Het effect van een kincorrectie is blijvend. De kinprothese kan echter ook eenvoudig weer verwijderd worden indien nodig.

De operatie

ingreep wordt uitgevoerd onder narcose. De operatie duurt een uur. Door het plaatsen van een siliconen prothese op het bot van de kaak via een onopvallend sneetje onder aan de kin, wordt de kin naar voren gezet. Er wordt aangeraden 10 dagen vloeibaar te eten. Na 1 week kunt u terecht voor controle (niet noodzakelijk)


Duur van operatie : tussen 45min – 1 uur

Verdoving : Bij plaatselijke verdoving mag u een half uur naar huis vinden.

Aangeraden vakantiedagen : 5

Prijs : tussen €2.000-€2.500