Buikwandcorrectie

Abdominoplastiek

Wanneer de buikwand wordt opgerekt kan deze slap worden en gaan hangen. Veel voorkomende oorzaken van een slappe buikwand zijn één of meerdere zwangerschap(pen), een groot gewichtsverlies en (huid)veroudering. Als u zich stoort aan de slappe huid dan kunt u een buikwandcorrectie ondergaan. Afhankelijk van de uitgebreidheid van de verslapping kan een mini-buikwandcorrectie of een totale buikwandplastiek toegepast worden.

Resultaat

Het resultaat is al meteen zichtbaar; u zult direct merken dat uw buik een stuk platter is. Het uiteindelijke resultaat van een buikwandcorrectie is echter pas na enkele maanden zichtbaar, wanneer het lichaam volledig hersteld is van de operatie.

 

Over het algemeen is het resultaat van een buikwandcorrectie langdurig. Het kan echter nodig zijn een nieuwe ingreep te ondergaan als gevolg van verdere verslapping. Dit kan optreden na een zwangerschap en verdere veroudering. De operatie geeft het beste resultaat als u op uw streefgewicht bent. Soms is het daarvoor nodig vóór de operatie eerst af te vallen. Een buikwandcorrectie is nadrukkelijk geen middel om af te vallen.

 

 

Duur van operatie : tussen 1 ½- 2 ½ uur

Verdoving : Onder narcose

Aangeraden vakantiedagen : 14

Overnachting in ziekenhuis : tussen 1 -3 nachten

Controle : na 10 dagen

 

Bijzoderheden : na 14dagen kan men terug in sociale leven- na 1 ½ maand sporten. Wanneer u naar huis gaat, zult u 4 weken lang dag en nacht een ondersteunend korset moeten dragen om het geopereerde gebied te ondersteunen. Na deze 4 weken draagt u dit korset nog gedurende 2 weken overdag. Hierdoor blijft alles goed op zijn plaats zitten en dit bevordert het herstel.

Prijs : tussen €2.000 en €3.000

 

Voor een geheel vrijblijvend en gratis prijsopgave kunt u een foto appen of mailen naar whatsapp: 00 90 544 586 84 26 mail: gamze.gunes@corendon.nl