DOLFIJN THERAPIE

Dolfijn therapie is geen wonder...

Zwemmen met dolfijnen doet oefeningen op een speelse manier en heeft positieve effect op de intellectuele capaciteit. Het beinvloedt het immuunsysteem, stimuleert en ontwikkeld het geweten, verhoogt de aandacht en zelfcontole. Ontwikkelt het gevoel van genegenheid en zelfvertrouwen. De interesse en nieuwschierigheid voor de buitenwereld neemt toe en de capaciteit van de interpersoonlijke relaties ontwikkelt radicaal.

 

Wat zijn de voordelen van Dolfijn Therapie?

Dolfijntherapie is een onderstuenende therapie voor iedereen met beperkingen en/of speciale behoeftes. Bij deze therapie staat de interactie tussen het persoon en de therapeut met speciaal daarvoor getrainde therapiedolfijnen centraal. De versterking van het immuunsysteem, toenemende belangstelling voor de buitenwereld, ontwikkeling van zelfvertouwen en aandacht in menselijke contacten.

Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat dolfijnen, personen stimuleren om zich verder te ontwikkelen en vooral dat kinderen tot vier keer zo snel leren wanneer ze de therapie volgden dat gecombineerd wordt met interactie met de dolfijnen.

 

De Therapie (behandeling)

Gedurende uw therapie dagen wordt er volgens een intensief en spciaal programma de therapie aangeboden. De sessies duren iedere dag een half uur.  Deze bestaan uit voorbereidingstijd, de interactie met de dolfijn en evaluatie door de therapeut met ouders. Voor aanvang van de eerste therapie sessies worden de beoogde doelstellingen besproken met de therapeut en aangegeven waar de focus op moet liggen. Uw kind zal een vaste therapeut en dolfijn toegewezen krijgen. Buiten de therapie met dolfijnen brengen de personen tijd door met de therapeut om de doeleinde te versterken. De aktiviteit wordt dagelijks bepaals door de therapeut.

 

Het Therapieteam

Het internationaal opleidingsniveau van het team in samenwerking met de Sigmund Freud Universiteit Wenen, heeft een training van 5 jaar beoefend. Bovendien wordt er een groot belang aan permanente educatie en het onderhoud van interne communicatie verleend.

 

Waarom Corendon Doldijntherapie?

Corendon is een Turkije specialist, en biedt vele mogelijkjheden aan voor uw verblijf, daarom dat wij de dolfijntherapie aanbieden om deze combinatie zo betaalbaar mogelijkvoor u te maken. Turkije-Antalya ligt op een vliegafstand van 4 uren uit Nederland, de therapie vindt plaats in Antalya. U heeft keuze aan meer dan 30 hotels dat door ons wordt aangeboden in Antalya en is geschikt voor ieder budget. De therapiekalender van dit jaar vindt u hieronder, u kunt dus uw eigen reis samenstellen, naar wens wordt er door ons ook de transfer van uw hotel naar het dolfinarium aangeboden.

 

Graag ontvangen wij van u informatie over de deelnemer en de periode dat u de therapie wenst te volgen.

 

Hoe boek ik?

U kunt alvast uw reis naar Turkije - Antalya via https://www.corendon.nl/vakanties/antalya/turkije bekijken die het beste in uw budget past. In overleg met ons ontvangt u een boekingsformulier. Nadat we het formulier hebben ontvangen wordt u in ons systeem ingeboekt met dezelde prijzen zoals aangegeven op ons website. Voor de dolfijntherapie hebben we meer informatie nodig van u, u zult een apart formulier van ons krijgen, we vragen vriendelijk deze in te vullen en naar ons terug te mailen. Corendon Care zal voor u én uw reis boeken en de dolfijntherapie dagen bevestigen, deze zal door ons in paralel met elkaar worden geregeld. Het bestaat ook tot de mogelijkheid een transfer door ons te regelen van uw hotel naar de dolfinarium (tegen betaling). Nadat alles geregeld is zult u van ons een  een boekingsnummer en factuur ontvangen waarmee u uw aan betaling van uw reis online kunt doen.

 

Betaling van therapie

Aangezien we vele boekingen hebben voor de therapie, wordt er echter een voorschot van 500,-€ verlangd voor het bevestiging van uw dolfijntherapie.  

Deze dient u rechtstreeks te voldaan aan de door ons vermelde rekeningnummer. Het restend bedrag dient u te betalen 4 weken voor vertrek.

 

Wat kost een therapie?

de 2019 prijzen zijn;

10 therapie   3.900,- €

 7 therapie    2.730,- €

de therapie kan ook langer of korter ( de kosten zijn 390,-€ per therapie)

 

Groot Voordeel

de ligging van de dolfinarium is slechts op 10 rijminuten van de hotels gelegen in Lara en Kundu!

 

Prijzen inclusief

De Therapieprijs is inclusief

* 30 minuten zwemtherapie met dolfinen

* deelname aan de Dolfijnshow met uw gezin (max.4personen)

* Gebruik maken van de faciliteiten van Aqua Land (max.4 personen) (open van mei tot october)

* Speeltherapie voor kinderen zoals schilderen, muziek, schommelen en andere gevarieerde actieviteiten

* Therapisessies in de therapieruimte gelegen in dolfinarium (35-45 minuten)

 

Prijzen inclusief