7 maart - 14 maart 

GROEPSREIS 2020

SUPER AANBOD voor een Droomvakantie! 

MIRACLE RESORT TURKIJE - ANTALYA

 

vele voordelen heeft Lara Antalya, de luchthaven ligt maar op 10 km en het dialyse centrum 6 km verwijderd van hotel Miracle. Het Hotel Miracle Resort doet z'n naam eer aan. Dit spectaculaire 5-sterren resort met een Ultra All Inn formule, ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en zo'n 15km van Antalya. Alles is hier opvallend, van bijzondere gebouwen, het wellness center, binnenbad en nog veel meer. Het hotel is heel goed toegankelijk voor rolstoel en rollator gebruikers. voor meer informatie kunt u kijken op https://www.corendon.nl/turkije/turkse-riviera/antalya/lara/miracle-resort#427.ANMIR.AMSAYT.250120.7.DE-X..

 
 
 

Wat houd een groepsreis in?

u vertrekt zelf uit de luchthaven waar u voor heeft gekozen in Nederland, u kunt vertrekken uit verschillende luchthavens zoals hieronder. Amsterdam- Eindhoven-Groningen (gratis parkeren) - Maastricht (gratis parkeren) - Rotterdam- Brussel - Dusseldorf - Keulen - Münster en Weeze. (prijzen kunnen per vertreksbestemming vershillen). İndien u hulp nodig heeft op de luchthaven zowel bij vertrek als aankomst zal dit ook geregeld worden. Bij aankomst op de luchthaven van Antalya zal er een gastvrouw op u te wachten staan om u naar huw hotel te begeleiden, u zal hulp krijgen bij het inchecken van uw kamer.  Nadat u bent uitgersut zal er een informatie bijeenkomst plaatsvinden in uw hotel, waar u uitgebreid informatie ontvangt over het hotel, omgeving, dialyse en excursiemogelijkheden. Ook bevindt zich er een tafel van Corendon Dialysereizen in het hotel waar u met uw vragen terecht kunt. 

 

Dialyse

De buitenlandse dialysecentra zijn goede moderne centra, waar minstens 1 medewerker Engels, Duits en Nederlands spreekt. Op 11 & 13 & 16 maart zal de dialyse plaatsvinden in het nabij gelegen dialysecentrum dat slechts op 5 minuten afstand ligt. u kunt zelf kiezen voor de ochtend of middag dialyse, u zal altijd Nederlands talig begeleiding krijgen in het dialysecentrum. Het dialysecentrum is uitgerust met Fresenius 5008S machines, en uw partner is van harte welkom voor koffie! U zal onder begeleiding van een Nederlands talig personeel worden opgehaald van het hotel naar de dialyse. Heeft u meerdere malen dialyse nodig, dat kan!

 
 
 

Voorbereiding van uw dialyse;

De buitenlandse dialysecentra zijn goede moderne centra, waar minstens 1 medewerker Engels, Duits en Nederlands spreekt.  In dit dialysecentrum kan ook patiënten met hepatitis B dialyseren. Nadat u heeft geboekt krijgt u van ons een medisch gegevens formulier gemaild, deze wordt vriendelijk gevraagd in te laten vullen door uw eigen ziekenhuis, en terug te mailen naar ons. Ook krijgt u een pro-forma factuur van het dialysecentrum- deze kunt u doorgeven aan uw eigen zorgverzekeraar- daarmee zij accoord gaan voor de betaling van uw vakantiedialyse.

 

Controleer vooraf of uw zorgverzekeraar de volledige dialysekosten in het buitenland vergoedt. - Om deel te nemen aan de buitenlandse reizen heeft u een garantieverklaring van de zorgverzekeraar nodig. Hiermee verklaren zij akkoord te gaan met verblijf in het buitenland en met echtstreekse betaling van de dialysebehandelingskosten aan het buitenlandse centrum. Zorg dat de garantieverklaring van uw zorgverzekeraar vóór vertrek wordt gemaild naar  dialyse@corendon.nl

 

Bent u CAPD/CCPD-patiënt ?

in overleg met uw eigen centrum en leverancier zal het materiaal in het hotel wordt afgeleverd.  U kunt gerust ons telefoonnummer geven als contact persoon. Wij zorgen ervoor wanneer de levering gedaan wordt- dat de dozen goed wordt opgebergd wordt - en voor uw komst deze in uw ruime kamer wordt neergezet.  Neem daarnaast ook zelf contact op met de leverancier om door te geven dat u op vakantie gaat. CCPD-patiënten moeten hun eigen cycler / homechoice meenemen. Deze kunt u kosteloos aan boord van onze vliegtuig meenemen. Vergeet u niet ruim van te voren dit bij ons aan te melden zodat we alle toestemmingen kunnen vragen. We heeft u een Engels talig briefje van uw eigen centrum nodig waarop staat aangegeven waar homechoice voor dient- en dat u deze weer terug meeneemt naar huis. İndien nodig kunt u dit aantonen bij de douane in Turkije.  Houdt er rekening mee dat het verzenden van CAPD-materiaal enzovoorts tijdig moet gebeuren. U moet zelf voor een verwarmingsapparaat zorgen. 

 

Heeft u speciale wensen?

zoals bijvoorbeeld een dieet of iets wat voor u van belang kan zijn voor een geslaagde vakantie, geef dat bij uw boeking meteen aan ons door. Aan speciale wensen die bij boeking kenbaar worden gemaakt zal zo mogelijk worden voldaan. 

 
 

PRIJS

€ 520  per persoon verblijf in een standaard 2persoonskamer met landzicht

supplement zeezicht: € 16 per persoon 

supplement aangepaste kamer: € 50 per boeking

u kunt ook uw verblijf verlengen (indien beschikbaar)

prijs kan wel verschillen als u vanuit een ander luchthaven vertrekt, aarzel niet

ons hierover te contacteren

 

GRATIS

Antalya orientatie tocht onder begeleiding van een Nederlands talig gids

 

prijs inclusief;

rechtstreekse vlucht Amsterdam - Antalya - Amsterdam per Corendon Airlines

ook mogelijk uit Brussel of andere nabij luchthaven te vertrekken 

20 kg ruimbaggage

 8 kg handbaggage

 7 overnachtingen op basis van Ultra All In / standaardkamer met landzicht

transfer per luxe bus naar uw hotel- deskundige van dialysereizen zal u op de luchthaven te wachten staan 

welkomstcocktail na aankomst in

 

extra's

uw rolstoel & rollator kan gratis meegenomen worden

aan boord van onze vluchten is er een ruim aanbod van eten & drinken (tegen betaling)

indien gewenst krijgt u hulp op beide luchthavens, daar is een formulier voor deze kunt u bij ons opvragen

24 uur Nederlands talig noodbereik

Corendon Dialysereizen tafel in het hotel waar u met al vragen terecht kunt

Aangepaste gezellige excursies

aar wens kunt u ook bij ons reis-en annuleringsverzekering afsluiten

tegen betaling kan alle soorten hulpmiddelen kan geregeld worden (zoals bed, douchestoel etc)

persoonlijk hulp kan tegen betaling ook geregeld worden

 
 

De groepsreizen zijn niet geschikt voor mensen met een verstandelijke- of psychische beperking of met een vorm van dementie.

vluchturen zijn onder voorbehoud

de groepsaanvraag is bestemd voor ieder nierpatient en partner- de reis gaat door met minimum 4 inschrijvingen

 

U bent van harte welkom met al uw vragen!

 

 

PRIJS

Contacteer ons